Пн - Пт: 09 - 20, Cб - Нд: 10 - 19
Пн - Пт: 09 - 20, Cб - Нд: 10 - 19

Alloid. Свердло корончате твердосплавне по металу 70мм (TS-20070)

(0 відгуків) Додати відгук
Немає в наявності
  • Бренд ALLOID BUILDING TOOLS
Ціна: 370.00 грн.
Доставка

Новою поштою по всій території України

Оплата

Податковий платіж Передплата

Знижки

Для оптових покупців та постійних клієнтів розроблені системи

Опис

Свердло корінчасте, по металу з твердосплавними напайками Alloid Building призначене для свердління отворів великого діаметру, а також зняття верхніх шарів металу. Застосовуються для свердління нержавіючої сталі товщиною до 2 мм, чорного нелегованого та високолегованого металу завтовшки до 20 мм, а також кольорового металу завтовшки до 30мм.

Коронка має спеціальне центрувальне свердло і пружину для виштовхування металу з отвору. Центрувальне свердло значно полегшує свердління та допомагає надійно утримувати свердло на заданому місці при контакті ріжучої кромки коронки з поверхнею свердлятого матеріалу.

Свердло корінчасте, по металу Alloid Building має тригранний хвостовик і може затискатися у звичайний патрон до 10мм, такий хвостовик дозволяє передавати більший момент, що обертає, за рахунок стійкості до прокручування.

Свердло корончасте з твердосплавними напайками набагато економічно вигідніше за звичайний свердло по металу. Так як коронка висвердлює не весь отвір, а тільки його контур значно скорочує обсяг виконуваної роботи, а як наслідок тривалість свердління значно скорочується. Через війну зменшуються як трудовитрати й витрати на електроенергію, а й збільшується продуктивність свердління отворів. Отримувані при висвердлюванні шайби, також не перетворюються на тирсу, а можуть бути використані надалі в роботі.

Корпус коронки дозволяє свердлити вироби з покривленою поверхнею, наприклад труб зі сталі або міді.

Призначена для роботи з ручним дрилем, а також іншим стаціонарним свердлильним обладнанням.

Інструмент ТМ Alloid – це завжди висока якість матеріалів, ергономічний, яскравий дизайн інструментів та пакування. Повністю відповідає вимогам ДСТУ, а також відповідає високим міжнародним стандартам. Підійде рядовому споживачеві та професіоналу для професійної роботи.

Рекомендовані товари
Переглянуті товари
З цим товаром купують
Залишилися питання?