Пн - Пт: 09 - 20, Cб - Нд: 10 - 19
Пн - Пт: 09 - 20, Cб - Нд: 10 - 19

Alloid. Свердло по склу та кераміці QUADRO 5мм, хвостовик HEX 1/4", L = 95mm (GB-20005)

(0 відгуків) Додати відгук
Немає в наявності
  • Бренд ALLOID BUILDING TOOLS
Ціна: 63.75 грн.
Доставка

Новою поштою по всій території України

Оплата

Податковий платіж Передплата

Знижки

Для оптових покупців та постійних клієнтів розроблені системи

Опис

Свердло торгової марки Alloid Building призначене для швидкого та ефективного свердління отворів у керамічній плитці або незагартованому склі. Наконечник свердла виконаний із спеціального сплаву титану з вольфрамом, заточування виготовлено на високоточному сучасному німецькому обладнанні. Завдяки складу та заточенню наконечник свердла витримує тривалу роботу та має збільшений робочий ресурс. Наконечник виконаний у формі хреста та має 4 ріжучі кромки.

Хвостовик свердла Alloid по склу та кераміці має форму стандартного шестигранника 1,4”DR, що дозволяє його надійно зафіксувати в затискному патроні інструменту, повністю виключити небажане прокручування свердла під час роботи, а також дозволяє мінімізувати небажане бічне відхилення під час свердління.

Свердло по склу та кераміці Alloid може використовуватися з побутовими та професійними дрилями та шуруповертами.
Увага! Свердління повинно проводитися в ненаголошеному режимі на низьких обертах з використанням води. Рекомендована швидкість - 600-800 оборотів.

Інструмент ТМ Alloid – це завжди висока якість матеріалів, ергономічний, яскравий дизайн інструментів та пакування. Повністю відповідає вимогам ДСТУ, а також відповідає високим міжнародним стандартам. Підійде рядовому споживачеві та професіоналу для професійної роботи.

Рекомендовані товари
Переглянуті товари
З цим товаром купують
Залишилися питання?