Пн - Пт: 09 - 20, Cб - Нд: 10 - 19
Пн - Пт: 09 - 20, Cб - Нд: 10 - 19

Посуд для ХоРеКи

Сортувати за:

Купити Посуд для ХоРеКи

Пропонуємо придбати Посуд для ХоРеКи оптом та в роздріб в інтернет-магазині України Posud-E

Посуд для HoReCa від «Посуд-Е!» оптом і в роздріб: якість за найкращою ціною

Індивідуальність кожного ресторану або іншого підприємства харчування полягає не лише в особливостях меню, а й у деталях, що працюють на позитивний імідж закладу. Наявність професійного HoReCa посуду (для ресторанів, барів, кафе, готелів) — це не примха шеф-кухаря, а must have, необхідне обладнання, що безпосередньо формує обличчя бренду та створює особливий стиль. 

Мало приготувати неперевершену страву — потрібно ще вдало її подати. Ефектний посуд може підкреслити переваги кулінарного шедевра, а вишукане сервірування столу — справити незабутнє враження на гостя. У цьому мистецтві немає незначних дрібниць — кожна вишукана сільничка, гармонійно підібраний килимок або млинець для перцю стане важливим елементом, що створюватиме затишок для відвідувачів. Придбати все необхідне ви зможете в інтернет-магазині «Посуд-Е!» — ми пропонуємо величезний вибір товарів для готельно-ресторанного бізнесу за найвигіднішими цінами.

Категорії посуду для HoReCa на доставку в Одесу, Київ та інші міста України

Існує багато різновидів посуду для ресторанів та кафе в Одесі та інших населених пунктах України: 

  • інвентар для сервірування столів, що складається зі столових приладів (щипців і пінцетів, виделок, ложок, різноманітних ножів, лопаток та ножів для сервірування), а також відер для шампанських вин, кілець-холдерів тощо;
  • вироби для готування їжі. Це сталеві, чавунні, алюмінієві, мідні каструлі, сковорідки, миски, сотейники, сито, черпаки, друшляки, вінчики для збивання, жаровні, пристрої для нарізання овочів; 
  • прилади для барів — шейкери, мірні склянки, мадлери;
  • столовий посуд для HoReCa — керамічні та порцелянові салатниці, тарілки, чашки, соусники, контейнери для приправ і сервірування страв тощо; 
  • вироби для зберігання продуктів, наприклад, контейнери для круп;
  • посуд для кондитерів — силіконові та металеві форми для випікання та приготування десертів, вирубки, плунжери, силіконові лопатки, формочки для морозива, тартів і шоколаду, силіконові килимки, пластикові форми;
  • вироби для сервірування готових страв — різноманітні місткості для продуктів, кошики для хліба, таці, дошки для сервірування піци тощо.

Як вибирати та купити посуд для HoReCa в інтернет-магазині? Для ресторанів, кафе та інших

Під час вибору посуду для ресторанів в Одесі або інших містах зверніть увагу на важливі моменти:

  • Стиль. Це найголовніший фактор, що визначає здатність посуду «вписатися» в інтер’єр і загальну концепцію закладу.
  • Колірна гамма. Білий порцеляновий посуд — класика жанру, адже на такому фоні будь-яка страва має неперевершений вигляд. Чорні та білі столові набори вдало поєднуються з будь-яким інтер'єром. Кольоровий посуд пасуватиме закладам у стилях етно, кантрі та сільської кухні. Яскраві зелені або червоні тарілки додадуть італійські нотки, а чорно-білі прилади утворюють гармонійне поєднання зі стравами японської, китайської, корейської кухні.
  • Якість. Обирайте не лише гарний, але й міцний, зручний, вироблений з високоякісної сировини посуд.
  • Безпека. Столові прилади мають бути виготовлені з матеріалів, що можуть безпечно контактувати з харчовими продуктами. Посуд має відповідати чинним санітарним нормам.
  • Екологічність. Піклуючись про довкілля, варто віддати перевагу виробам, створеним з натуральної, екологічно чистої сировини. Одноразовий посуд має бути пристосованим для перероблення або швидкого розкладання.

Посуд для ХоРеКа також має відповідати наступним критеріям:

  • простота догляду;
  • міцність і висока зносостійкість;
  • тривале збереження початкового стану і вигляду виробів;
  • стійкість до миття у посудомийних машинах;
  • можливість застосування у СВЧ-печі.

Як підібрати посуд для HoReCa для різних видів підприємств громадського харчування (ресторнів, кафе та ін)?

Вибір посуду для ресторанів та кафе визначається його місцем застосування.

  • У мережевих закладах зазвичай використовуються вироби з недорого фаянсу та порцеляни. 
  • Кейтерингові підприємства застосовують багатоярусні стенди для фуршетів, тортівниці, цукерниці, чаші для пуншу та інших напоїв, а також нержавійні кошики для фруктів.
  • Елітні ресторани використовують продукцію високої якості з порцеляни та міцного скла, що здатна підкреслити статус і престиж закладу. Для кухонь таких підприємств варто вибирати міцний, зручний та зносостійкий посуд.
  • Піцеріям і кондитерським потрібне якісне обладнання для замішування, вистоювання та розкачування тіста.

Чому варто придбати посуд для HoReCa в інтернет-магазині «Посуд-Е!»

Бажаєте купити посуд ХоРеКа? Зробіть замовлення в нашому магазині та оцініть переваги:

  • великий асортимент фарфорових і керамічних виробів, а також обладнання для сервірування від найкращих виробників СНД і Китаю;
  • гарантована якість продукції та вигідні ціни;
  • можливість придбати посуд ХоРеКа оптом і вроздріб;
  • доставлення товарів у день замовлення;
  • постійним клієнтам і гуртовим покупцям пропонуються знижки. 

Обирайте посуд для готельно-ресторанного бізнесу в інтернет-магазині «Посуд-Е!» Адже від правильного вибору столових приладів залежить репутація та атмосфера вашого закладу.

Залишилися питання?