Пн - Пт: 09 - 20, Cб - Нд: 10 - 19
Пн - Пт: 09 - 20, Cб - Нд: 10 - 19

Alloid. Ключ балонний "хрест", 17х19х21 мм, 1/2" (КБ-201721) (КБ-201721)

(0 відгуків) Додати відгук
Немає в наявності
  • Бренд ALLOID
  • Страна происхождения Китай
  • Тип балонный
Ціна: 420.00 грн.
Доставка

Новою поштою по всій території України

Оплата

Податковий платіж Передплата

Знижки

Для оптових покупців та постійних клієнтів розроблені системи

Опис

Балонний ключ та його значущість для автомобіля.
Будь-яка машина, яка щойно зійшла з конвеєра, повинна комплектуватися ЗІПом, до комплекту якого входить стандартний балонний ключ, призначення якого зрозуміло - допомога у знятті коліс.
Однак добре відомо, що багато фірм-виробників автомашин не люблять балувати покупців якісним інструментом, забезпечуючи їх звичайним Г-подібним ключем, який має монтажну лопатку і досить коротку ручку.
Буває, що і цього виявляється достатньо, щоб зробити заміну колеса, зняти шину, проте майже всі можуть визнати, що працювати таким ключем незручно.
Чому ж бажано стурбуватися і укомплектувати себе та свого залізного коня хрестоподібним балонним ключем?
Наведемо деякі недоліки стандартного ключа з формою у вигляді літери Р.
Внаслідок того факту, що ключ Г-подібної форми - навантаження на нього йде з перекосом, що призводить до пошкоджень головок кріпильних болтів. А коротка ручка просто не дозволить докласти рівні зусилля для тих випадків, коли потрібне велике навантаження, наприклад, щоб відкрутити кріпильні елементи, що прикипіли.
Ну а вихід очевидний, і хтось б'є по ключу молотком, хтось ногою, а в результаті це призводить до викривлення отвору для болтів. Особливо страждають від цього красиві литі чи ковані диски з легкосплавних елементів.
Більше того, ушкоджуючи посадковий конус, розлючений неслухняністю техніки, автолюбитель зміщує колесо від його осі, викликаючи тим самим неминучий дисбаланс.
Хрестоподібний балонний ключ позбавлений зазначених недоліків. Ви можете рівномірно і без перекосу підтягувати кріпильні болти, також не турбуватися з приводу їх розмірів, оскільки ключ забезпечується різними головками.
Хороші моделі балонних ключів містять приєднувальний квадрат, на який можна "садити" головки за розмірами гайок та болтів для машин усіх континентів.
В принципі, не буде перебільшенням сказати про те, що балонні ключі бажано купити і Г-подібні, і хрестоподібні, і возити з собою або обидва або ключ, який максимально відповідає поточній ситуації.
Автоінструмент, запропонований на продаж на сайті Вітол, представлений у наступних розділах:

Рекомендовані товари
Переглянуті товари
З цим товаром купують
Залишилися питання?