Пропонуємо придбати Металеві форми для випічки оптом та в роздріб в інтернет-магазині України Posud-E
Випікання хліба, пирогів, кексів, тортів, пряників, мафінів та інших десертів — це справжнє мистецтво, на результат якого впливає безліч чинників. Щоб створити дійсно смачні, пухкі та ніжні вироби, варто використовувати якісні металеві форми для випічки. Такий посуд практичний, зносостійкий, безпечний та може мати антипригарне покриття.
Металеві форми високої якості мають багато переваг:
Виробники пропонують безліч видів металевих форм. У залежності від характеристик, представлені в нашому каталозі вироби можна класифікувати таким чином:
Форми з нержавійної сталі довговічні, міцні та невибагливі в догляді. Відмінна особливість такого посуду — рівномірне прогрівання. Наявність спеціального покриття вбереже кондитерські вироби від пригорання.
Алюмінієві форми добре нагріваються, тому випічка готується дуже швидко. Крім того, вироби з цього матеріалу легкі та недорогі. Однак варто пам’ятати, що алюміній вимагає особливого догляду та дбайливої експлуатації, адже поверхню легко пошкодити ножем або іншими гострими металевими предметами чи абразивними мийними засобами.
Якщо обирати між сталевим і силіконовим посудом — зручнішою у використанні є саме металева форма для випічки, адже вона витримує надвисокі температури. Силікон не можна використовувати за температури понад +250°C — виріб з цього матеріалу може розплавитися і зіпсувати десерт.
Оскільки вироби з металу відмінно тримають форму, вони дуже зручні під час роботи з рідким тістом, чого не можна сказати про силіконові. Крім того, місткості з силікону можна пошкодити ножем або виделкою під час діставання десерту з форми.
Дуже популярні роз'ємні форми для випічки, що дозволяють легко витягнути готовий десерт, попередньо покривши його шоколадом, кремом або желе. Такий посуд підходить для будь-якого тіста завдяки наявності розсувних бортиків.
Місткості у вигляді відра використовують для випікання пасок. Якщо посуд всередині має стрижень — це форма для кексів металева, призначена для створення кільцевих десертів.
Маленькі вироби використовуються для печива, капкейків, мафінів. Для тортів підходять форми великого діаметра — від 20 см.
Набори посуду різного діаметру дозволяють здійснити моделювання багатоярусного торта. Прямокутні та квадратні форми використовують для випікання хліба, пирогів, булочок і рулетів.
Для того, щоб посуд впродовж тривалого часу залишався в гарному стані, варто дотримуватись таких порад:
Бажаєте купити форми для випічки металеві? У каталозі інтернет-магазину «Посуд-Е!» ви знайдете величезний асортимент виробів.
Оцініть наші переваги:
Обирайте форми для кексів металеві та все для випічки в інтернет-магазині «Посуд-Е!» — ми з радістю запропонуємо вам найкращі рішення для вашого закладу.